Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαφρά το κρασί και διαλύουμε σε αυτό τη ζάχαρη και το σιρόπι γλυκόζης.

Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ και τις προσθέτουμε στο κρασί.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα σε μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη.

Κάθε μία ώρα, βγάζουμε το μείγμα από την κατάψυξη, το ανακατεύουμε έντονα με ένα πιρούνι ή το χτυπάμε με το μίξερ χειρός για να γίνει κρεμώδες και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.

Επαναλαμβάνουμε 2 φορές.

Πριν το σερβίρουμε,το ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και το σερβίρουμε σε παγωμένα μπολ.


Υλικά


  • 200 γρ. φρέσκες φράουλες
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 20 γρ. σιρόπι  γλυκόζης
  • 200 ml κόκκινο κρασί