ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0013
Η πιο διαδεδομένη πάστα Μίσο στην Ιαπωνία, είναι η Λευκό Μίσο ή Shiro Miso. Η παραδοσιακή Λευκή Γλυκειά Μίσο ONE Project, παρασκευάζεται με μία φυσική ενζυματική διαδικασία, που της χαρίζει αυτή την απαλή, γλυκιά γεύση, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε πρόσθετου, συντηρητικού ή άλλη τεχνητής ύλης. Αποτελ..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0009
Ένα δημοφιλές καρύκευμα, που ξεκινά την ιστορία του τον 16ο αιώνα, για να φθάσει στη σημερινή μορφή του, η οποία το φέρνει σε νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, ως ένα πολύ χρήσιμο και ιδιαίτερο άρτυμα.Λόγω της διαδικασίας ζύμωσης, το Μίριν Ρυζιού καθίσταται πλούσιο σε ολιγοσακχαρίτες που λειτουργούν ως π..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0001
Ένα βασικό συστατικό για όσους εισέρχονται σε μια μακροβιοτική δίαιτα, καθώς είναι ένα ενισχυτικό και αποτοξινωτικό καρύκευμα με ευελιξία στη χρήση του.Φυσικά ζυμωμένη για 1,5 χρόνο σε τεράστια βαρέλια κέδρου, η πάστα Μίσο Κριθαριού ONE Project είναι ένα πολυχρηστικό καρύκευμα για μια ποικιλία από σ..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0002
Η σκούρα πάστα Μίσο Ρυζιού ή Genmai Miso, έχει πλούσια υφή και γεύση. Το καστανό ρύζι ζυμώνεται με τον μύκητα Koji (aspergillus oryzae) και αναμειγνύεται με μαγειρεμένα στον ατμό φασόλια σόγιας και αλάτι. Τοποθετείται σε μεγάλους κάδους (βαρέλια) από κέδρο, όπου αφήνεται να ζυμωθεί για 1-2 χρόνια.Το..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0003
Η πάστα Μίσο Σόγιας ή Hatcho Miso, έχει πολύ σκούρο χρώμα σαν της σοκολάτας, πιο σκληρή υφή και δυνατή γεύση (στυφή), ενώ δεν είναι τόσο γλυκό όσο οι Μίσο Κριθαριού και Μίσο Ρυζιού. Έχει πιο έντονη την γεύση Umami, που χαρακτηρίζει τα τρόφιμα της Άπω Ανατολής. Λόγω της απουσία κάποιου..
Κωδικός: 910.32.0004
Το πιο διάσημο καρυκεύμα της Απω-ανατολικής γαστρονομίας, που ξεχωρίζει για τις γευστικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.Η παραδοσιακή ΝΑΜΑ Σάλτσα Σόγιας (ιαπων. Σόγιου/Shoyu) της εταιρείας Yamaki, παράγεται με μία φυσική διαδικασία επεξεργασίας και ζύμωσης, ακολουθώντας την μακραίωνη παράδοση..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0007
Η βαθύτερη, πιο αρωματική, αλλά βελούδινη ξινή γεύση, προέρχεται από φυσικά ζυμωμένο ξύδι από καστανό ρύζι. Δυνατή μυρωδιά αλλά βαθιά και απαλή γεύση.Το φυσικό ξύδι προέρχεται από αλκοολούχο ποτό. Έτσι το Ξύδι Καστανού Ρυζιού ONE Project προέρχεται από σάκε (sake), το εθνικό ποτό της Ιαπωνίας το οπο..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0014
Το πολυλειτουργικό καρύκευμα με Ξινή, Αλμυρή και Φρουτώδη γεύση, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και εύκολο στη χρήση σε διάφορες εφαρμογές.Το Ξύδι Ούμε, είναι ένα υπο-προϊόν από τη διαδικασία ζύμωσης των Ουμεμπόσι. Πρόκειται για τα υγρά που δημιουργούνται κατά την πίεση των βερίκοκων Ούμε. Δεν π..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0006
Η διαδικασία επεξεργασίας των Ουμεμπόσι, είναι γνωστή ως «λακτοβακτηριακή ζύμωση», μία από τις παλαιότερες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων, κατά την οποία τα ωφέλιμα προβιοτικά λακτοβακτήρια αναπτύσσονται αντί για άλλα μη ωφέλιμα.Τα βερίκοκα Ούμε συλλέγονται στο τέλος Ιουνίου, όταν είναι ακόμη άγουρα..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0010
Ένα δημοφιλές καρύκευμα, που ξεκινά την ιστορία του τον 16ο αιώνα, για να φθάσει στη σημερινή μορφή του, η οποία το φέρνει σε νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, ως ένα πολύ χρήσιμο και ιδιαίτερο άρτυμα.Λόγω της διαδικασίας ζύμωσης, το Μίριν Ρυζιού καθίσταται πλούσιο σε ολιγοσακχαρίτες που λειτουργούν ως π..
Προμηθευτής: ONE PROJECT
Κωδικός: 910.32.0005
Η αυθεντική συνταγή για το Ταμάρι, έχει ως αποτέλεσμα μια σάλτσα με βαθύ χρώμα και πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που δίνει δύναμη και σώμα σε όλες τις συνταγές που χρησιμοποιείται.Η Ταμάρι είναι μία Σάλτσα Σόγιας χωρίς σιτάρι και γλουτένη, με έντονη βαθιά γεύση, πλήρες σώμα και υφή.Παράγεται παραδοσιακ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)