Ελιές πράσινες με ρίγανη και πάπρικα vacuum (200g)
Ελιές πράσινες με ρίγανη και πάπρικα vacuum (200g)
Η συγκομιδή τους γίνεται τον Σεπτέμβριο. Μετά από διαλογή και ταξινόμηση κατά μέγεθος τοποθετούνται σε βαρέλια και με την απευθείας χρήση άλμης (νερό με θαλασσινό αλάτι) γίνεται η διαδικασία εκπύκρανσης.
Ο χρόνος που απαιτείται για την ωρίμανση και κατανάλωση τους είναι 5 – 6 μήνες.
Οι βιολογικές ελιές είναι από πιστοποιημένα κτήματα που ακολούθου καθορισμένο τρόπο καλλιέργειας και χρήσης βιολογικών παρασκευασμάτων.