ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ρύζι νυχάκι λευκό (500g)

Για γεμιστά, πιλάφι, γεμίσεις.

Ρύζι με ελιές και κολοκυθάκια.500 γρ. ρύζι μακρύ λευκό,350 γρ. κολοκυθάκια,10 ελιές πράσινες,5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες,½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο,½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι.Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τα ψιλοκόβετε. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα κολοκυθάκια μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα 4′, μέχρι να μαλακώσουν κι αυτά.Αποσύρετε το μείγμα από τη φωτιά και ρίχνετε τις ελιές και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά. Βράζετε το ρύζι και το αναμειγνύετε με το μείγμα των κολοκυθιών. Σερβίρετε αμέσως.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha